Schitterende veranda's

Na een lange werkdag komt u tot rust onder uw eigen veranda. Hier combineert u de vrijheid van buiten met de luxe van binnen. U zit droog, uit de wind en uit de felle zon. Bereid pikante hapjes in de buitenkeuken, schenk een goed glas wijn en zak onderuit op de loungebank. Als de temperatuur daalt, gooit u een extra blok hout in de buitenkachel en zit u behaaglijk tot laat in de avond. Een unieke beleving in elk seizoen!

R2 Woodworks maakt veranda’s op maat en in de stijl van uw woning. De ene keer realiseren we een overkapping met stoere gebinten en dakpannen, compleet met gemetselde zijwanden en een buitenkeuken. De andere keer bouwen we een strakke veranda met een plat dak. Natuurlijk vervaardigen we ook stoere buitentafels voor op het terras. Samen met u komen we tot een ontwerp dat aansluit bij uw wensen!

Buitenverlichting

Buitenverlichting die past bij uw woonstijl en ook overdag een exclusieve uitstraling heeft. We hebben hiervoor een grote collectie stoere en/of stijlvolle lampen. Wij laten we u graag de mogelijkheden zien.