Exclusieve houtbouw

Schuren, veranda’s, uiteenlopende bijgebouwen, keukens, tafels en andere meubels: R2 Woodworks vervaardigt ze van hout. Exclusieve houtbouw, dat is ons specialisme. Daarbij komt het aan op ambachtelijk vakmanschap. Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor een landelijke stijl, waarbij de constructie en de kenmerkende tekening van het hout in beeld blijven. Zware gebinten en traditionele pen- en gatverbindingen geven een authentieke uitstraling. Een uitstraling die past bij een landelijke woonstijl.

We kopen niet alleen gezaagd en gedroogd hout in. Veel hout komt als rondhout met schors bij ons binnen. In onze werkplaats verzagen we de stammen zelf tot balken en planken in de gewenste maten. We zijn gevestigd in Nunspeet. Niet verwonderlijk dus dat veel lariks- en Douglashout uit de Veluwse bossen komt. Wij selecteren het beste hout en maken hier grote en kleine objecten van. Van afdak tot bouwgebouw. Exclusieve houtbouw die uw woonplezier compleet maakt!

Buitenverlichting

Buitenverlichting die past bij uw woonstijl en ook overdag een exclusieve uitstraling heeft. We hebben hiervoor een grote collectie stoere en/of stijlvolle lampen. Wij laten we u graag de mogelijkheden zien.